За нашата компанија

Би сакале да Ви ја претставиме нашата компанија и да ве известиме дека сме достапни да ви обезбедиме решенија од областа на машинскиот инженеринг.

За Нас

DetalVeldInzinering

Нашата компанија DetalVeldInzinering е основана во август 2007 година со седиште и производна линија во Кавадарци.

Основна дејност е одржување на машини и опрема за индустриски единици со голем производствен капацитет, вклучително и одржување со ремонт, производство на резервни делови, монтажа на опрема, подготовка на техничка документација итн.

Широкото искуство стекнато од соработката со ваквите бизниси обезбедува најдобар можен квалитет и поголемо наше учество во:

Одржување со ремонт

Производство на резервни делови

Подготовка на техничка документација

Монтажа на опрема

Особено во производството, одржувањето и поправка на:

Транспортни системи – подвижни ленти, лифтови, ролери и транспортери

Ротациони индустриски печки

Вентилатори

Расклопување и монтажа на електрични мотори до 5MWat

Кранови

Цевководи, итн.

Опрема за работа

CNC работилница

Ласер

Компјутерски апкан

Електростатско фарбање

Ласерско заварување

Аргонско заварување

Браварска работилница

Столна дупчалка

Апкан

CNC Плазма

Позиционер

Рунд со 4 валци

Рунд со 3 валци

Преса 120 t

Машинска работилница

Дребонг 7m φ 1,5m

Дребонг 6m φ 1,2m

Штанци

CN Дупчалка

Теренска опрема

Дигалка Libher 40t

Дигалка Libher

Платформи

Телескопски виљушкар 14m

Телескопски виљушкар 17m

4

Машински инженери - Магистри

22

Заварувачи

69+

Работници

8

Работници на метални машини

3

Оператори за стругови

Наши Пријатели