Фотоволтаични Системи

Интегрирани фотоволтаични системи
за вашиот бизнис.

Ваш целосно посветен партнер низ целиот процес на изведба

ВАШ СОВЕТОДАВЕН ПАРТНЕР

 • Предлагање оптимални решенија за
  вашите индивидуални потреби
 • Изготвување на бизнис план и
  пресметка на повратот на
  инвестицијата
 • Поддршка и давање насоки за
  обезбедување на финансиски средства

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

 • Подготовка на целокупната
  проектна документација
 • Набавка на материали од
  најоптимални извори
 • Клуч на рака решенија за сите
  ваши специфични барања

ПОСТ-ПРОДАЖБА

 • Систем за постојани
  следење и известување
 • Тековно одржување и сервис
 • Надградби по ваше барање
  или на наш предлог.
viber_image_2024-05-07_10-58-03-853

Фотоволтаични Системи на земја

Фотоволтаичните системи кои се поставени на земјата имаат различни примени и можат да играат значајна улога во обезбедување на чиста и одржлива енергија.

viber_image_2024-05-07_10-56-40-274

Фотоволтаични Системи на кров

Фотоволтаичните системи инсталирани на кровови се практични и ефикасни начини за користење на соларната енергија за генерирање на електрична енергија.

Галерија

Партнери

Квалитет без компромис!

Работиме исклучиво со реномирани
водечки производители од индустријата
за да обезбедиме гарантирани резултати
и долгорочност на вашата инвестиција.

Добавувач на фотоволтаични панели

Водечки светски производител на високо-ефикасни монокристални панели со 50 илјади вработени и повеќе од 30GW годишно производство. Лидери во иновација.

Добавувач на инвертери

Број 1 производител на фотоволтаични инвертери во светот.

Добавувач на кабли и конектори

Водечки европски производител на кабли и конектори од највисок квалитет за непречено функционирање на вашиот фотоволтаичен систем.

Наши Пријатели