Контакт

Ве молиме слободно контактирајте не доколку ви требаат дополнителни информации.

Инфо за контакт

Канцеларија

ДеталВелдИнжинеринг ДОО Кавадарци 38/2 Шишка, Кавадарци П.О. Бокс 99, 1430 Кавадарци

}

Работно време

Пон-Пет: 8am – 6pm
Саб: 8am – 4pm

v

Стапете во контакт

detalveld@yahoo.com

Тел: 075404844
Лице за контакт: Живко Јованов
EDB: MK 4011015512853

Тел: 075 404 844

Тука сме за Вас да ги направиме вашите идеи реалност

Стапете во контакт